Leer SEO-proof schrijven!2018-09-27T11:24:08+00:00

Hoe krijg je meer bezoekers op je site?

Je wéét dat je je website levendig moet houden. Dat heeft al menig marketingspecialist tegen je gezegd. Net zoals je op Facebook niet kan stilzitten, mag je ook je website niet laten verdrinken in het grote wijde web, want geloof mij, er zijn héél wat websites die staan te popelen om jouw plaats in de ranking over te nemen. Het zou zonde zijn om jouw passionele boodschap te laten verdwijnen in die poel!

Maar hoe hou je zo’n site nu in hemelsnaam levendig? Je kan er immers niet zomaar snel een fotootje posten zoals je op Instagram doet, laat staan een livevideootje maken. Je bereik is véél kleiner dan via de sociale media, maar toch is je website dé plek waar je al je leuke aanbiedingen hebt lopen.

Hoe zorg je er dan voor dat je website goed scoort in Google en makkelijker gevonden wordt?

Simpel: door SEO-proof te schrijven.

Leer mij hoe!
Maak je website en copy SEO-proof! | Online cursus | Product image

Lees verder. ‘t is echt de max.

Happy woman | SEO-proof schrijven | online cursus

Leer het hier!

In deze online cursus die ik speciaal leer je precies hoe je kan bepalen wat jouw bezoekers willen lezen. We gaan op zoek naar de essentie waarom zij jou nodig hebben. Maar daar stoppen we niet. Eens we weten wat je potentiële klanten willen lezen, gaan we kijken wat Google wilt. Je wordt overladen met praktische tips die je meteen kan implementeren om Google te pleasen. Daarnaast krijg je enkele verrassende BONUSSEN, zomaar, GRATIS en voor niets.

3 weken lang krijg je een aantal e-mails toegestuurd. Deze e-mails staan bol van informatie én een bijhorende opdracht. Ik zet je direct aan de slag! Je kan eender wanneer beginnen. Zodra jij beslist dat je meer wilt weten, gaan we aan de slag! Waar wacht je nog op? Je leert volledig op jouw tempo.

Ik ben overtuigd!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
  • Online SEO-cursus
Treesje_profielfoto

Leer mij kennen

Ik ben razend gefascineerd door sterke verhalen van onderneemsters. Deze verhalen zijn vaak het resultaat van hard werken, opboksen tegen de wereld en gewoon keihard het volgen van je eigen goesting. Ik hoor ze vertellen, ik lees ze op Internet en maak ze zelf ook mee.

Het is dan ook mijn missie om jou te helpen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Mijn expertise ligt toevallig bij SEO en WordPress, en marketing in het algemeen.

Laat mij dan ook mijn talenten inzetten om jou te helpen je droom te verwezenlijken.

Show me what you’ve got!

Op jouw tempo

Kies zelf wanneer het in je agenda past.

Online SEO-cursus

3 weken, 10 e-mails, enorm veel tips & tricks.

Tjokvol bonussen

Ik overlaad je met bonussen, want… jij bent het waard!

Geen IT kennis nodig!

Ik spreek jouw taal!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
  • Online SEO-cursus

Lees hier het laatste SEO-nieuws.

Deze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Ze houden algemene gegevens bij zoals land, hoelang je op de site bent en welke pagina's je bezoekt. Je gegevens zijn anoniem en kunnen niet gelinkt worden aan jou als persoon. De gegevens worden gebruikt om de site te verbeteren. Ok