Leer SEO-proof schrijven! 2018-06-19T21:15:53+00:00

Hoe lok jij bezoekers naar je website?

Je geeft een fortuin uit aan advertenties in Facebook en Google Adwords om potentiële klanten naar je website te lokken, of misschien doe je dat niet, maar zie je ook in je statistieken het resultaat hiervan. Weinig tot geen bezoekers vinden je website spontaan. Hoe kan je bezoekers nog naar je website lokken?

Zou het niet heerlijk zijn…

…als je de technieken kent waarmee Google bepaalt in welke mate jouw website wel of niet gevonden wordt? Het zou je toch heel wat kunnen besparen als je wist via wélke zoekwoorden je potentiële klanten bij jou terechtkomen?

En zou het niet héél leuk zijn als je dat allemaal wist zonder er een fortuin voor te moeten betalen, toch?

Ja, dat zou heerlijk zijn!

Lees verder. ‘t is echt de max.

Hoe krijg je meer bezoekers op je site?

Je wéét dat je je website levendig moet houden. Dat heeft al menig marketingspecialist tegen je gezegd. Net zoals je op Facebook niet kan stilzitten, mag je ook je website niet laten verdrinken in het grote wijde web, want geloof mij, er zijn héél wat websites die staan te popelen om jouw plaats in de ranking over te nemen. Het zou zonde zijn om jouw passionele boodschap te laten verdwijnen in die poel!

Maar hoe hou je zo’n site nu in hemelsnaam levendig? Je kan er immers niet zomaar snel een fotootje posten zoals je op Instagram doet, laat staan een livevideootje maken. Je bereik is véél kleiner dan via de sociale media, maar toch is je website dé plek waar je al je leuke aanbiedingen hebt lopen.

Hoe zorg je er dan voor dat je website goed scoort in Google en makkelijker gevonden wordt?

Simpel: door SEO-proof te schrijven.

Leer mij hoe!
Maak je website en copy SEO-proof! | Online cursus | Product image
Happy woman | SEO-proof schrijven | online cursus

Leer het hier!

In deze online cursus die ik speciaal voor jou ontwikkelde leer je precies hoe je kan bepalen wat jouw bezoekers willen lezen. We gaan op zoek naar de essentie van de reden waarom zij jou nodig hebben. Maar daar stoppen we niet. Eens we weten wat je potentiële klanten willen lezen, gaan we kijken wat Google wilt. Je wordt overladen met praktische tips die je meteen kan implementeren om Google te pleasen. Daarnaast krijg je enkele verrassende BONUSSEN, zomaar, GRATIS en voor niets.

3 weken lang krijg je een aantal e-mails toegestuurd. Deze e-mails staan bol van informatie én een bijhorende opdracht. Ik zet je direct aan de slag! Je kan eender wanneer beginnen. Zodra jij beslist dat je meer wilt weten, gaan we aan de slag! Waar wacht je nog op? Je leert volledig op jouw tempo.

Ik ben overtuigd!

Zij gingen je voor…

  5 star review  Als (huwelijks)fotograaf spreek ik voornamelijk met beelden, want ze zeggen meer dan 1000 woorden, toch! Maar juist gekozen woorden maken een beeld nog krachtiger. En daarom doe ik regelmatig beroep op Treesje van The Hummingbird Company. Want ik weet dat zij kan toveren ... met woorden. 😉

  thumb Bart Geurts
  5/19/2017

  5 star review  Treesje heeft ons geholpen een personeelsfeest voor 150 man te organiseren. De deadline was heel strak en het budget beperkt, maar Treesje is hier enorm flexibel en verantwoordelijk mee omgegaan. Je kon echt op haar vertrouwen, en op alle momenten in het proces legde ze de lat hoog! De klant was zeer tevreden, het was een plezier om samen te werken!

  thumb Thomas Geusens
  8/17/2017

  5 star review  Treesje heeft volgens mij het schrijven uitgevonden. Bij elke tekst die ze schrijft ga ik steeds even zitten om het aandachtig te kunnen lezen. Dit in de hoop dat ik niets oversla want haar teksten zijn gevat en met de juiste woordspelingen voorzien. Geweldig hoe ze alles kan verwoorden. Ook haar organisatietalent is subliem. Aan alles...maar dan ook ALLES denkt ze. Ze laat niets aan het toeval over.

  thumb Andrea Geukens
  7/17/2017
Treesje_profielfoto

Leer mij kennen

Ik ben razend gefascineerd door sterke verhalen van onderneemsters. Deze verhalen zijn vaak het resultaat van hard werken, opboksen tegen de wereld en gewoon keihard het volgen van je eigen goesting. Ik hoor ze vertellen, ik lees ze op Internet en maak ze zelf ook mee.

Het is dan ook mijn missie om jou te helpen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Mijn expertise ligt toevallig bij SEO en WordPress, en marketing in het algemeen.

Laat mij dan ook mijn talenten inzetten om jou te helpen je droom te verwezenlijken.

Show me what you’ve got!

Op jouw tempo

Kies zelf wanneer het in je agenda past.

Online SEO-cursus

3 weken, 10 e-mails, enorm veel tips & tricks.

Tjokvol bonussen

Ik overlaad je met bonussen, want… jij bent het waard!

Geen IT kennis nodig!

Ik spreek jouw taal!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
 • Online SEO-cursus

Hét stappenplan voor een website die voor jóu werkt.

Idealiter volg je alle stappen, maar er eentje uitkiezen werkt net zo goed!

Lees hier het laatste SEO-nieuws.

});