Leer SEO-proof schrijven!2018-09-27T11:24:08+02:00

Hoe krijg je meer bezoekers op je site?

Je wéét dat je je website levendig moet houden. Dat heeft al menig marketingspecialist tegen je gezegd. Net zoals je op Facebook niet kan stilzitten, mag je ook je website niet laten verdrinken in het grote wijde web, want geloof mij, er zijn héél wat websites die staan te popelen om jouw plaats in de ranking over te nemen. Het zou zonde zijn om jouw passionele boodschap te laten verdwijnen in die poel!

Maar hoe hou je zo’n site nu in hemelsnaam levendig? Je kan er immers niet zomaar snel een fotootje posten zoals je op Instagram doet, laat staan een livevideootje maken. Je bereik is véél kleiner dan via de sociale media, maar toch is je website dé plek waar je al je leuke aanbiedingen hebt lopen.

Hoe zorg je er dan voor dat je website goed scoort in Google en makkelijker gevonden wordt?

Simpel: door SEO-proof te schrijven.

Leer mij hoe!
Maak je website en copy SEO-proof! | Online cursus | Product image

Lees verder. ‘t is echt de max.

Happy woman | SEO-proof schrijven | online cursus

Leer het hier!

In deze online cursus die ik speciaal leer je precies hoe je kan bepalen wat jouw bezoekers willen lezen. We gaan op zoek naar de essentie waarom zij jou nodig hebben. Maar daar stoppen we niet. Eens we weten wat je potentiële klanten willen lezen, gaan we kijken wat Google wilt. Je wordt overladen met praktische tips die je meteen kan implementeren om Google te pleasen. Daarnaast krijg je enkele verrassende BONUSSEN, zomaar, GRATIS en voor niets.

3 weken lang krijg je een aantal e-mails toegestuurd. Deze e-mails staan bol van informatie én een bijhorende opdracht. Ik zet je direct aan de slag! Je kan eender wanneer beginnen. Zodra jij beslist dat je meer wilt weten, gaan we aan de slag! Waar wacht je nog op? Je leert volledig op jouw tempo.

Ik ben overtuigd!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
  • Online SEO-cursus
Treesje_profielfoto

Leer mij kennen

Ik ben razend gefascineerd door sterke verhalen van onderneemsters. Deze verhalen zijn vaak het resultaat van hard werken, opboksen tegen de wereld en gewoon keihard het volgen van je eigen goesting. Ik hoor ze vertellen, ik lees ze op Internet en maak ze zelf ook mee.

Het is dan ook mijn missie om jou te helpen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Mijn expertise ligt toevallig bij SEO en WordPress, en marketing in het algemeen.

Laat mij dan ook mijn talenten inzetten om jou te helpen je droom te verwezenlijken.

Show me what you’ve got!

Op jouw tempo

Kies zelf wanneer het in je agenda past.

Online SEO-cursus

3 weken, 10 e-mails, enorm veel tips & tricks.

Tjokvol bonussen

Ik overlaad je met bonussen, want… jij bent het waard!

Geen IT kennis nodig!

Ik spreek jouw taal!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
  • Online SEO-cursus

Lees hier het laatste SEO-nieuws.

Zijt ge van dees groepke al lid?

3 days ago

Treesje Vanhaeren

😁😞 ’t Is eigenlijk een beetje grappig wat ik nu ga schrijven, maar eigenlijk ook wel een beetje droevig. Ik las een tijdje terug onderstaande post van Lien de Pau en schrok me een hoedje.

⛔️ Slechts 14 van de 350 CEO’s zijn vrouwen?
⛔️ Slechts 1 op de 3 ondernemers zijn vrouwen?
🐷 OINK.

Ik wist wel dat er nog werk aan de winkel was voor ons, maar dat er nog zóveel werk was, dat had ik nog niet door. 😞
Tot zover het droevige stukje.

Want het grappige is,… 😁
Ik merk daar geen *** van. Ik werkte jarenlang in, wat beschouwd wordt als, 🚹 mannelijke sectoren: een Amerikaans telecombedrijf 📞, een Japanse bandenfabrikant 🚌, een Belgische bouwfirma 🧱,... Mijn volledige “in loondienst”-carrière duurde 13 (lange ;)) jaren bij - in totaal - 11 werkgevers (#hophophop). In slechts één functie rapporteerde ik aan een vrouw 🚺. Eéntje.

Vrouwelijke rolmodellen? Schaars, te schaars! Mijn denk- en doepatroon was (en is voor een groot stuk nog steeds) gebaseerd op “meedoen met de mannen”. Op zich niks mis mee, uiteraard, maar ik ben geen man en hoef ook helemaal niet te doen alsof…

Dat begreep ik pas toen ik als zelfstandige mijn kans waagde. Ik kwam, mede dankzij Lien De Pau en Zeker van haar Zaak, in een ontzettend warme vrouwengroep terecht. Het gevoel van “ik ben niet meer alleen” was en is nog steeds overweldigend, en o-zo broodnodig. De cijfers mogen dan wel zeggen dat vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd zijn, mijn wereldbeeld is anders. 100% van mijn klanten zijn vrouw (en wat voor vrouwen!), en op mijn boekhouder na zijn ook al mijn leveranciers vrouwen. De mythe dat vrouwen niet kunnen samenwerken, onderling altijd ruzie maken en jaloers zijn, mag bij deze ook de wereld mag verlaten. ☑️

Dus ja, netwerken voor vrouwelijke ondernemers zijn zeker nog steeds nodig. De slingerbeweging is nog maar net in gang gezet en zal eerst nog overhellen naar een overgewicht aan vrouwen, alvorens tot een evenwichtige samenwerking te kunnen komen tussen beide genders. Laat ons wel met zijn allen hopen dat dit geen generaties meer zal duren. Ik ben in elk geval dankbaar dat ik eraan mee mag werken om voor toekomstige generaties paden te effenen 🙂, bloemetjes te planten langs die paden 🌹 en rustpunten 🌤 mag installeren zodat toekomstige ondernemers (men and women alike 🚻) zich op een zachte & geduldige manier kunnen ontwikkelen*.

(*mijn mannelijke helft wou schrijven: “Ik ben in elk geval dankbaar dat ik eraan mee mag werken om voor toekomstige generaties paden te effenen, muren te slopen en glazen plafonds te doorbreken.” 😁, maar… ik kies voor zachtheid! 🐰)"Een netwerk speciaal voor vrouwen: is dat nog van deze tijd?"

Wel...
⚠️ Slechts 14 van de 350 CEO’s van Europese topbedrijven is een vrouw.
⚠️ Onder de ondernemers is 1 op de 3 een vrouw, en dat aantal stagneert al tien jaar.
⚠️ In directiefuncties zetelen dubbel zo veel mannen als vrouwen.
⚠️ De kans dat je op een gemiddeld netwerkevent als vrouw een minderheidsgroep bent, is daarom groot, en dat is de reden waarom heel wat vrouwen - vaak bovenop hun andere netwerken - óók voor een vrouwennetwerk kiezen."

Een tijdje geleden in Flair... een uitgebreid en informatief artikel over ondernemersnetwerken voor vrouwen. Zeker Van Haar Zaak staat er zusterlijk naast onder andere Artemis en Straffe Madammen Club.

Hoewel onze aanpak en invulling van een netwerk verschillend zijn, delen Elke Jeurissen, Diane Devriendt en ik duidelijk dezelfde visie... ‘Zolang de meeste bazen mannen zijn, blijven vrouwennetwerken broodnodig’

Merci Katrien De Groef voor het artikel.

#sisterhood #sharedvision #shareddreams
... See MoreSee Less

View on Facebook

NEE, NOG NIET!
LAAT ME ERBIJ !!!
close-link
Deze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Ze houden algemene gegevens bij zoals land, hoelang je op de site bent en welke pagina's je bezoekt. Je gegevens zijn anoniem en kunnen niet gelinkt worden aan jou als persoon. De gegevens worden gebruikt om de site te verbeteren. Ok