Leer SEO-proof schrijven!2018-07-05T16:40:17+00:00

Hoe krijg je meer bezoekers op je site?

Je wéét dat je je website levendig moet houden. Dat heeft al menig marketingspecialist tegen je gezegd. Net zoals je op Facebook niet kan stilzitten, mag je ook je website niet laten verdrinken in het grote wijde web, want geloof mij, er zijn héél wat websites die staan te popelen om jouw plaats in de ranking over te nemen. Het zou zonde zijn om jouw passionele boodschap te laten verdwijnen in die poel!

Maar hoe hou je zo’n site nu in hemelsnaam levendig? Je kan er immers niet zomaar snel een fotootje posten zoals je op Instagram doet, laat staan een livevideootje maken. Je bereik is véél kleiner dan via de sociale media, maar toch is je website dé plek waar je al je leuke aanbiedingen hebt lopen.

Hoe zorg je er dan voor dat je website goed scoort in Google en makkelijker gevonden wordt?

Simpel: door SEO-proof te schrijven.

Leer mij hoe!
Maak je website en copy SEO-proof! | Online cursus | Product image

Lees verder. ‘t is echt de max.

Happy woman | SEO-proof schrijven | online cursus

Leer het hier!

In deze online cursus die ik speciaal leer je precies hoe je kan bepalen wat jouw bezoekers willen lezen. We gaan op zoek naar de essentie waarom zij jou nodig hebben. Maar daar stoppen we niet. Eens we weten wat je potentiële klanten willen lezen, gaan we kijken wat Google wilt. Je wordt overladen met praktische tips die je meteen kan implementeren om Google te pleasen. Daarnaast krijg je enkele verrassende BONUSSEN, zomaar, GRATIS en voor niets.

3 weken lang krijg je een aantal e-mails toegestuurd. Deze e-mails staan bol van informatie én een bijhorende opdracht. Ik zet je direct aan de slag! Je kan eender wanneer beginnen. Zodra jij beslist dat je meer wilt weten, gaan we aan de slag! Waar wacht je nog op? Je leert volledig op jouw tempo.

Ik ben overtuigd!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
 • Online SEO-cursus

Zij gingen je voor…

  5 star review  Treesje is een zeer enthousiaste dame die moeilijke zaken op een ludieke manier simpel kan uitleggen. Je voelt dat zij heel veel passie heeft voor hetgeen zij doet en ze weet je telkens met een glimlach te motiveren. Ze neemt echt de tijd om je feedback te geven en volgt jouw tempo. Je voelt echt dat ze weet wat ze doet.

  thumb Caroline Risack
  11/07/2017

  5 star review  Zonder Treesje zou mijn natuurdoeboek Woudapen er niet geweest zijn. Ze stond me bij met advies over het boek zelf, zowel inhoudelijk als tekstueel, maakte een planning op, dacht marketingstrategieën uit, schiep orde in mijn chaos en zette een kick-ass boeklancering op poten, maar vooral: ze was een partner die me maandenlang ondersteunde en motiveerde, die me scherp hield en me uitdaagde om altijd net ietsje hoger te mikken. Treesje beschikt over die zeldzame combinatie van nuchter denkvermogen en fantasie, van creativiteit en praktisch te werk gaan. En ze heeft een onfeilbaar oog voor details!

  thumb Leen Rååts
  7/18/2017

  5 star review  Treesje heeft ons geholpen een personeelsfeest voor 150 man te organiseren. De deadline was heel strak en het budget beperkt, maar Treesje is hier enorm flexibel en verantwoordelijk mee omgegaan. Je kon echt op haar vertrouwen, en op alle momenten in het proces legde ze de lat hoog! De klant was zeer tevreden, het was een plezier om samen te werken!

  thumb Thomas Geusens
  8/17/2017
Treesje_profielfoto

Leer mij kennen

Ik ben razend gefascineerd door sterke verhalen van onderneemsters. Deze verhalen zijn vaak het resultaat van hard werken, opboksen tegen de wereld en gewoon keihard het volgen van je eigen goesting. Ik hoor ze vertellen, ik lees ze op Internet en maak ze zelf ook mee.

Het is dan ook mijn missie om jou te helpen zodat jij kan doen waar jij goed in bent. Mijn expertise ligt toevallig bij SEO en WordPress, en marketing in het algemeen.

Laat mij dan ook mijn talenten inzetten om jou te helpen je droom te verwezenlijken.

Show me what you’ve got!

Op jouw tempo

Kies zelf wanneer het in je agenda past.

Online SEO-cursus

3 weken, 10 e-mails, enorm veel tips & tricks.

Tjokvol bonussen

Ik overlaad je met bonussen, want… jij bent het waard!

Geen IT kennis nodig!

Ik spreek jouw taal!

Schrijf je nu in!

99,00excl. btw
 • Online SEO-cursus

Lees hier het laatste SEO-nieuws.

Hé, wacht eventjes!

Op zoek naar een eenvoudig uitgelegd stappenplan, gratis?

Slechts deze 9 stappen staan tussen jou en je converterende website.
START HIER
close-link
Deze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Ze houden algemene gegevens bij zoals land, hoelang je op de site bent en welke pagina's je bezoekt. Je gegevens zijn anoniem en kunnen niet gelinkt worden aan jou als persoon. De gegevens worden gebruikt om de site te verbeteren. Ok