Voor wie me nog niet kent, stel ik me graag even voor!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Algemene voorwaarden.
I Accept

Ik werk momenteel keihard aan een video academie die één dezer dagen online zou moeten komen! Het is meer werk dan voorzien (ik was even vergeten dat ik maar één mens ben!)…

… maar dat weerhoudt me er niet van om gestaag verder te werken! Deze introductievideo ging in elk geval online, naast al 9 andere videolessen. Maar ik wil weleens weten wie jij bent en wat jij wilt leren!

Online marketing is mijn leven geworden ondertussen, zéker nu mijn lief en ik besloten om nog een website te maken over onze reizen zodat we dat kunnen blijven doen. Websites maken, SEO verzorgen, social media managen, video’s maken, foto’s editen, affiliates zoeken en evalueren,… ‘t is allemaal héél wat een klein garnaaltje, en ik ben er zeker van dat het jou zo nu en dan ook overweldigt! Ik wil je daarom helpen door alle truukjes te delen die ik toepas om het allemaal (een eigen zaak, een uit de hand gelopen hobby én een huishouden) gestroomlijnd te krijgen én niet overboord te vliegen.

Wil je blijven volgen en weten wanneer de academie écht online gaat? Dan hoef je me alleen maar een mailtje te sturen!

Dus, mailen kan naar vraaghet@treesjevanhaeren.be of via onderstaand contactformulier, en hey: vertel me ook even wie jij bent want je mail komt écht bij mij!

Handtekening - Treesje

Cut to the chase

Geen tijd te verliezen? Neem hier direct contact met mij op!