WordPress VIP: one-on-one2019-04-09T17:23:55+02:00

Treat yo’self as a VIP!

“MAATHULP”, OP BASIS VAN JOUW VRA(A)G(EN)

Het zijn vaak de kleine details die een groot verschil maken. Je zoekt je suf op deze (en andere) site(s) om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Je stelt je vragen in Facebookgroepen zoals SEO &WordPress voor solo-onderneemsters, maar de antwoorden zijn te generiek, niet op jouw site van toepassing. Je verliest er veel, héél veel tijd mee en dat ben je beu.

Als dit is wat jij ervaart, zoek dan niet langer. Ik geef je ondersteuning én leg je ook uit wat de oplossing is zodat je de volgende keer niet meer zoveel tijd kwijt bent. Op één uur tijd kan ik je al héél wat leren! Maar als je een “lange termijn-denker” bent, weet je dat je site niet met één interventie plotsklaps dé grote Money Making Machine gaat worden. Een site heeft TLC nodig, véél TLC. Daarom kan je bij mij kiezen uit het pakket dat het beste bij jouw behoefte aansluit.

In regie

✔ Loop je vast op kleine dingetjes (“Waar zit in hemelsnaam die optie?! Dat is toch niet looooogisch?!“)?
✔ Of wil je wat strategisch advies (“Mijn business coach vertelde me dat ik beter werk met landingspagina’s, maar wat is dat en hoe kan ik zoiets implementeren?“)?
✔ Of wil je op korte tijd wat meer leren over de Google Tools en hoe jij ze kan laten werken in jouw voordeel? (“Hoe weet ik nu of mijn site écht converteert?!“)?

Boek dan een uurtje (of twee, of drie)! We ontmoeten elkaar via Zoom*, maar als het moment het toelaat, is een live ontmoeting zeker zo leuk!

Na betaling ontvang je van mij een link naar de boekingsagenda. Daar kies je zelf het gewenste tijdsslot. 24u voor onze afspraak plaatsvindt, krijg je een herinnering toegestuurd via e-mail. Vijf minuten voor ons gesprek begint, krijg je een link naar de meeting room toegestuurd.

Extraatje.

Hier bovenop krijg je nog tot 2 weken na onze ontmoeting (in real life of via Zoom) ondersteuning via e-mail voor die vragen “die je zeker niet mocht vergeten te stellen”, maar – je voelt het al aankomen – uiteraard toch vergat.

*Zoom: je hoeft Zoom niet speciaal te installeren. Vijf minuten voor ons gesprek stuur ik je een linkje. Zoom wordt éénmalig geïnstalleerd (en weer verwijderd na ons gesprek). #efficiency #much !

The Whole Shabang

✔ Heb je liever voor langere tijd een accountability partner (aka, de notoire “sjot onder uw gat”)?
✔ Of heb je gewoonweg geen tijd om stil te staan bij het technische onderhoud en de strategische keuzes die je kan maken?
✔ Of misschien wil je liever beroep doen op iemand die het volledige proces al eens doorliep, zodat jij kan leren van haar fouten (yes, mistakes have been made ;-))

Kies dan voor de lange termijn-optie. We gaan samen één jaar lang op pad. Tijdens dat jaar kom ik je (minstens!) 4 keer aan je mouw trekken. We beginnen met het bespreken en het bepalen van je online strategie. We bekijken het grotere plaatje zodat jij je acties minutieus kunt voorbereiden. Daarna houden we elk kwartaal de vinger aan de pols. Tijdens één van de drie tussentijdse gesprekken analyseren we de afgelopen maanden. Hoe liepen je acties? Converteerde ze zoals je vooropgesteld had? Waarom wel/niet? Wat kunnen we aanpassen, en hoe doen we dat technisch het best? Tot slot hou ik doorheen het jaar een oogje in het zeil, en sta onbeperkt* ter beschikking via e-mail. Stop dus met late night Googling, maar kies voor gemoedsrust.

*Onbeperkt: woman vs machine, t.t.z. binnen de menselijk aanvaardbare normen & termijnen, maar eigenlijk behoeft het geen uitleg. Jij & ik, wij zijn dezelfde: snoeihard het beste willen voor onze klant om daarnaast onze missie in de wereld te kunnen zetten! ❣

In regie

75 per uurexcl. btw
  • Technisch / strategisch advies
  • + 2 weken Q&A via e-mail

The Whole Shabang

690 per jaarexcl. btw
  • Privé-accountability partner
  • (min.) 4 x strategisch & technisch adviesgesprek
  • + 1 jaar lang, onbeperkt, Q&A ondersteuning via e-mail

Hoor het van een ander…

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje is een vrouw van haar woord ! En met woorden kan ze nog eens goed om ook � Wat ze doet,doet ze super goed ! Gewoon een pracht vrouw !

Lilly

⭐⭐⭐⭐ Leuke eerste kennismaking met Treesje via ‘Start to write’. Mijn interesse is alvast gewekt om haar verder te volgen.

Liesbeth

⭐⭐⭐⭐⭐ Als (huwelijks)fotograaf spreek ik voornamelijk met beelden, want ze zeggen meer dan 1000 woorden, toch! Maar juist gekozen woorden maken een beeld nog krachtiger. En daarom doe ik regelmatig beroep op Treesje van The Hummingbird Company. Want ik weet dat zij kan toveren … met woorden. ?

Bart

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje is een zeer enthousiaste dame die moeilijke zaken op een ludieke manier simpel kan uitleggen. Je voelt dat zij heel veel passie heeft voor hetgeen zij doet en ze weet je telkens met een glimlach te motiveren. Ze neemt echt de tijd om je feedback te geven en volgt jouw tempo. Je voelt echt dat ze weet wat ze doet.

Caroline

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje heeft me een aantal goede, duidelijke tips gegeven waarmee ik aan de slag kan om mijn blogberichten te optimaliseren.

Sofie

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje heeft ons geholpen een personeelsfeest voor 150 man te organiseren. De deadline was heel strak en het budget beperkt, maar Treesje is hier enorm flexibel en verantwoordelijk mee omgegaan. Je kon echt op haar vertrouwen, en op alle momenten in het proces legde ze de lat hoog! De klant was zeer tevreden, het was een plezier om samen te werken!

Thomas

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje is een PR talent! Voor ons lustrum haalde ze het onderste uit de kan om onze club op de kaart te plaatsen. En hoe! Een dikke pluim! Ook tijdens het evenement was haar enthousiasme ontzettend aanstekelijk. Zelfs tijdens de regenbui, die we niet in de hand hadden, liet ze de moed niet zakken en gaf iedereen net die nodige vibe om te blijven lachen en zich in te zetten. Een zaligheid om mee samen te werken!!

Marijke

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje begreep snel wat ik zocht en slaagde erin om op korte tijd mijn website op te frissen. Precies wat ik nodig had en tegen een correcte prijs. Bij een volgend website-probleem kom ik meteen naar haar terug. Een aanrader!

Tine De Donder

Lees hier het laatste nieuws.

Cut to the chase

Geen tijd te verliezen? Neem hier direct contact met mij op!

Zijt ge van dees groepke al lid?

3 days ago

Treesje Vanhaeren

😁😞 ’t Is eigenlijk een beetje grappig wat ik nu ga schrijven, maar eigenlijk ook wel een beetje droevig. Ik las een tijdje terug onderstaande post van Lien de Pau en schrok me een hoedje.

⛔️ Slechts 14 van de 350 CEO’s zijn vrouwen?
⛔️ Slechts 1 op de 3 ondernemers zijn vrouwen?
🐷 OINK.

Ik wist wel dat er nog werk aan de winkel was voor ons, maar dat er nog zóveel werk was, dat had ik nog niet door. 😞
Tot zover het droevige stukje.

Want het grappige is,… 😁
Ik merk daar geen *** van. Ik werkte jarenlang in, wat beschouwd wordt als, 🚹 mannelijke sectoren: een Amerikaans telecombedrijf 📞, een Japanse bandenfabrikant 🚌, een Belgische bouwfirma 🧱,... Mijn volledige “in loondienst”-carrière duurde 13 (lange ;)) jaren bij - in totaal - 11 werkgevers (#hophophop). In slechts één functie rapporteerde ik aan een vrouw 🚺. Eéntje.

Vrouwelijke rolmodellen? Schaars, te schaars! Mijn denk- en doepatroon was (en is voor een groot stuk nog steeds) gebaseerd op “meedoen met de mannen”. Op zich niks mis mee, uiteraard, maar ik ben geen man en hoef ook helemaal niet te doen alsof…

Dat begreep ik pas toen ik als zelfstandige mijn kans waagde. Ik kwam, mede dankzij Lien De Pau en Zeker van haar Zaak, in een ontzettend warme vrouwengroep terecht. Het gevoel van “ik ben niet meer alleen” was en is nog steeds overweldigend, en o-zo broodnodig. De cijfers mogen dan wel zeggen dat vrouwen nog steeds ondervertegenwoordigd zijn, mijn wereldbeeld is anders. 100% van mijn klanten zijn vrouw (en wat voor vrouwen!), en op mijn boekhouder na zijn ook al mijn leveranciers vrouwen. De mythe dat vrouwen niet kunnen samenwerken, onderling altijd ruzie maken en jaloers zijn, mag bij deze ook de wereld mag verlaten. ☑️

Dus ja, netwerken voor vrouwelijke ondernemers zijn zeker nog steeds nodig. De slingerbeweging is nog maar net in gang gezet en zal eerst nog overhellen naar een overgewicht aan vrouwen, alvorens tot een evenwichtige samenwerking te kunnen komen tussen beide genders. Laat ons wel met zijn allen hopen dat dit geen generaties meer zal duren. Ik ben in elk geval dankbaar dat ik eraan mee mag werken om voor toekomstige generaties paden te effenen 🙂, bloemetjes te planten langs die paden 🌹 en rustpunten 🌤 mag installeren zodat toekomstige ondernemers (men and women alike 🚻) zich op een zachte & geduldige manier kunnen ontwikkelen*.

(*mijn mannelijke helft wou schrijven: “Ik ben in elk geval dankbaar dat ik eraan mee mag werken om voor toekomstige generaties paden te effenen, muren te slopen en glazen plafonds te doorbreken.” 😁, maar… ik kies voor zachtheid! 🐰)"Een netwerk speciaal voor vrouwen: is dat nog van deze tijd?"

Wel...
⚠️ Slechts 14 van de 350 CEO’s van Europese topbedrijven is een vrouw.
⚠️ Onder de ondernemers is 1 op de 3 een vrouw, en dat aantal stagneert al tien jaar.
⚠️ In directiefuncties zetelen dubbel zo veel mannen als vrouwen.
⚠️ De kans dat je op een gemiddeld netwerkevent als vrouw een minderheidsgroep bent, is daarom groot, en dat is de reden waarom heel wat vrouwen - vaak bovenop hun andere netwerken - óók voor een vrouwennetwerk kiezen."

Een tijdje geleden in Flair... een uitgebreid en informatief artikel over ondernemersnetwerken voor vrouwen. Zeker Van Haar Zaak staat er zusterlijk naast onder andere Artemis en Straffe Madammen Club.

Hoewel onze aanpak en invulling van een netwerk verschillend zijn, delen Elke Jeurissen, Diane Devriendt en ik duidelijk dezelfde visie... ‘Zolang de meeste bazen mannen zijn, blijven vrouwennetwerken broodnodig’

Merci Katrien De Groef voor het artikel.

#sisterhood #sharedvision #shareddreams
... See MoreSee Less

View on Facebook

NEE, NOG NIET!
LAAT ME ERBIJ !!!
close-link
Deze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Ze houden algemene gegevens bij zoals land, hoelang je op de site bent en welke pagina's je bezoekt. Je gegevens zijn anoniem en kunnen niet gelinkt worden aan jou als persoon. De gegevens worden gebruikt om de site te verbeteren. Ok