WordPress one-on-one 2018-06-19T19:02:54+00:00

WordPress 1-on-1

“MAATHULP”, OP BASIS VAN JOUW VRA(A)G(EN)

Het zijn vaak de kleine details die een groot verschil maken. Je zoekt je suf op deze (en andere sites) om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Je verliest er veel tijd mee en dat ben je beu.

Als dit is wat jij ervaart, zoek dan niet langer. Ik geef je ondersteuning én leg je ook uit wat de oplossing is zodat je de volgende keer niet meer zoveel tijd kwijt bent.

Op één uur tijd kan ik je al héél wat leren! Maar als je een grotere update plant, en denkt hierbij toch wat hulp bij nodig te hebben, kan je ook een pakket aankopen om in te zetten wanneer het jou past! Deze uren zijn 1 jaar geldig.

Je krijgt toegang tot jouw persoonlijke klantenomgeving waarin je kan zien hoeveel uren je nog ter beschikking hebt. Per interventie krijg je ook een overzicht van de uitgevoerde werken. Je kan deze uren inzetten voor alle hulp omtrent je WordPresspagina, een Zoom-adviesgesprek, het maandelijkse onderhoud,… Je kan het zo gek niet bedenken.

Extraatje.

Kies je voor de optie ‘per uur’ dan krijg je nog tot 2 weken na onze ontmoeting (in real life of via Zoom) ondersteuning via e-mail voor die vragen “die je zeker niet mocht vergeten te stellen”, maar – je voelt het al aankomen – uiteraard toch vergat.

Bevrijd jezelf van zinloze tijdsverspilling. Geef me een seintje.

Oh, ja! Da’s iets voor mij!
Treesje Vanhaeren - TRAVAK

per uur

75excl. btw
  • + 2 weken e-mailondersteuning

10 uren

690excl. btw
  • 1 jaar geldig

25 uren

1500excl. btw
  • 1 jaar geldig

40 uren

2200excl. btw
  • 1 jaar geldig

Hét stappenplan voor een website die voor jóu werkt.

Idealiter volg je alle stappen, maar er eentje uitkiezen werkt net zo goed!

Lees hier het laatste nieuws.

Cut to the chase

Geen tijd te verliezen? Neem hier direct contact met mij op!

});