WordPress VIP: one-on-one2018-11-21T16:40:42+01:00

Treat yo’self as a VIP!

“MAATHULP”, OP BASIS VAN JOUW VRA(A)G(EN)

Het zijn vaak de kleine details die een groot verschil maken. Je zoekt je suf op deze (en andere) site(s) om een oplossing te vinden voor jouw probleem. Je stelt je vragen in Facebookgroepen zoals SEO &WordPress voor solo-onderneemsters, maar de antwoorden zijn te generiek, niet op jouw site van toepassing. Je verliest er veel, héél veel tijd mee en dat ben je beu.

Als dit is wat jij ervaart, zoek dan niet langer. Ik geef je ondersteuning én leg je ook uit wat de oplossing is zodat je de volgende keer niet meer zoveel tijd kwijt bent. Op één uur tijd kan ik je al héél wat leren! Maar als je een “lange termijn-denker” bent, weet je dat je site niet met één interventie plotsklaps dé grote Money Making Machine gaat worden. Een site heeft TLC nodig, véél TLC. Daarom kan je bij mij kiezen uit het pakket dat het beste bij jouw behoefte aansluit.

In regie

✔ Loop je vast op kleine dingetjes (“Waar zit in hemelsnaam die optie?! Dat is toch niet looooogisch?!“)?
✔ Of wil je wat strategisch advies (“Mijn business coach vertelde me dat ik beter werk met landingspagina’s, maar wat is dat en hoe kan ik zoiets implementeren?“)?
✔ Of wil je op korte tijd wat meer leren over de Google Tools en hoe jij ze kan laten werken in jouw voordeel? (“Hoe weet ik nu of mijn site écht converteert?!“)?

Boek dan een uurtje (of twee, of drie) via onderstaande module. Je ziet meteen wanneer ik vrij ben! We ontmoeten elkaar via Zoom*, maar als het moment het toelaat, is een live ontmoeting zeker zo leuk!

Extraatje.

Hier bovenop krijg je nog tot 2 weken na onze ontmoeting (in real life of via Zoom) ondersteuning via e-mail voor die vragen “die je zeker niet mocht vergeten te stellen”, maar – je voelt het al aankomen – uiteraard toch vergat.

*Zoom: je hoeft Zoom niet speciaal te installeren. Vijf minuten voor ons gesprek stuur ik je een linkje. Zoom wordt éénmalig geïnstalleerd (en weer verwijderd na ons gesprek). #efficiency #much !

The Whole Shabang

✔ Heb je liever voor langere tijd een accountability partner (aka, de notoire “sjot onder uw gat”)?
✔ Of heb je gewoonweg geen tijd om stil te staan bij het technische onderhoud en de strategische keuzes die je kan maken?
✔ Of misschien wil je liever beroep doen op iemand die het volledige proces al eens doorliep, zodat jij kan leren van haar fouten (yes, mistakes have been made ;-))

Kies dan voor de lange termijn-optie. We gaan samen één jaar lang op pad. Tijdens dat jaar kom ik je (minstens!) 4 keer aan je mouw trekken. We beginnen met het bespreken en het bepalen van je online strategie. We bekijken het grotere plaatje zodat jij je acties minutieus kunt voorbereiden. Daarna houden we elk kwartaal de vinger aan de pols. Tijdens één van de drie tussentijdse gesprekken analyseren we de afgelopen maanden. Hoe liepen je acties? Converteerde ze zoals je vooropgesteld had? Waarom wel/niet? Wat kunnen we aanpassen, en hoe doen we dat technisch het best? Tot slot hou ik doorheen het jaar een oogje in het zeil, en sta onbeperkt* ter beschikking via e-mail. Stop dus met late night Googling, maar kies voor gemoedsrust.

*Onbeperkt: woman vs machine, t.t.z. binnen de menselijk aanvaardbare normen & termijnen, maar eigenlijk behoeft het geen uitleg. Jij & ik, wij zijn dezelfde: snoeihard het beste willen voor onze klant om daarnaast onze missie in de wereld te kunnen zetten! ❣

In regie

75 per uurexcl. btw
  • Technisch / strategisch advies
  • + 2 weken Q&A via e-mail

The Whole Shabang

690 per jaarexcl. btw
  • Privé-accountability partner
  • (min.) 4 x strategisch & technisch adviesgesprek
  • + 1 jaar lang, onbeperkt, Q&A ondersteuning via e-mail

Hoor het van een ander…

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje is een vrouw van haar woord ! En met woorden kan ze nog eens goed om ook � Wat ze doet,doet ze super goed ! Gewoon een pracht vrouw !

Lilly

⭐⭐⭐⭐ Leuke eerste kennismaking met Treesje via ‘Start to write’. Mijn interesse is alvast gewekt om haar verder te volgen.

Liesbeth

⭐⭐⭐⭐⭐ Als (huwelijks)fotograaf spreek ik voornamelijk met beelden, want ze zeggen meer dan 1000 woorden, toch! Maar juist gekozen woorden maken een beeld nog krachtiger. En daarom doe ik regelmatig beroep op Treesje van The Hummingbird Company. Want ik weet dat zij kan toveren … met woorden. ?

Bart

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje is een zeer enthousiaste dame die moeilijke zaken op een ludieke manier simpel kan uitleggen. Je voelt dat zij heel veel passie heeft voor hetgeen zij doet en ze weet je telkens met een glimlach te motiveren. Ze neemt echt de tijd om je feedback te geven en volgt jouw tempo. Je voelt echt dat ze weet wat ze doet.

Caroline

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje heeft me een aantal goede, duidelijke tips gegeven waarmee ik aan de slag kan om mijn blogberichten te optimaliseren.

Sofie

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje heeft ons geholpen een personeelsfeest voor 150 man te organiseren. De deadline was heel strak en het budget beperkt, maar Treesje is hier enorm flexibel en verantwoordelijk mee omgegaan. Je kon echt op haar vertrouwen, en op alle momenten in het proces legde ze de lat hoog! De klant was zeer tevreden, het was een plezier om samen te werken!

Thomas

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje is een PR talent! Voor ons lustrum haalde ze het onderste uit de kan om onze club op de kaart te plaatsen. En hoe! Een dikke pluim! Ook tijdens het evenement was haar enthousiasme ontzettend aanstekelijk. Zelfs tijdens de regenbui, die we niet in de hand hadden, liet ze de moed niet zakken en gaf iedereen net die nodige vibe om te blijven lachen en zich in te zetten. Een zaligheid om mee samen te werken!!

Marijke

⭐⭐⭐⭐⭐ Treesje begreep snel wat ik zocht en slaagde erin om op korte tijd mijn website op te frissen. Precies wat ik nodig had en tegen een correcte prijs. Bij een volgend website-probleem kom ik meteen naar haar terug. Een aanrader!

Tine De Donder

Liever in regie?

Boek via de module hieronder jouw ideale timeslot. Na boeking ontvang je een e-mail met de betaallink. Boekingen zijn enkel geldig na tijdige betaling. Reservaties kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24u vóór de afspraak.


Lees hier het laatste nieuws.

Cut to the chase

Geen tijd te verliezen? Neem hier direct contact met mij op!

Deze website gebruikt cookies om je gebruikservaring te verbeteren. Ze houden algemene gegevens bij zoals land, hoelang je op de site bent en welke pagina's je bezoekt. Je gegevens zijn anoniem en kunnen niet gelinkt worden aan jou als persoon. De gegevens worden gebruikt om de site te verbeteren. Ok